Hoe ik jou kan helpen

Laat jouw ware natuur stralen!

Voel jij elke keer dat iemand blij z’n successen deelt die ongemakkelijke knoop in je buik, omdat je zelf nog steeds niet dat plezier en succes ervaart waar je van droomt, hoe hard je ook je best doet?

Pieker je elke dag over betere keuzes waarbij jouw talenten niet langer wegkwijnen, maar levert dat frustrerend genoeg vooral een vol hoofd op en nauwelijks helderheid?

En ben jij het zat om je zo klem te voelen in je eigen leven of bedrijf? Om een beknelde droomdenker te zijn?

Dan is het tijd om jouw ware natuur eindelijk eens te laten stromen. Om keuzes te gaan maken die werkelijk bij jou passen, zodat je vol plezier en vertrouwen tot je recht gaat komen. Om te transformeren naar een natuurlijke flow creator en jouw dromen waar te maken.

Daar help ik je heel graag mee!

Workshop Volg jouw natuurlijke joy

Wil jij meer joy ervaren in je leven? En ben je benieuwd hoe je de natuur daarbij kunt benutten voor mooie persoonlijke inzichten en groei? Doe dan mee met deze inspirerende workshop in de natuur en ontdek daarbij jouw persoonlijke pad naar meer joy.

Je gaat een middag op stap in een klein groepje en met persoonlijke begeleiding. Ik help je graag op weg!

Traject Flow in je Leven

Verlang jij naar een licht en heerlijk leven dat helemaal past bij jouw ware natuur? Naar met plezier en zelfvertrouwen eindelijk thuiskomen bij jezelf en jouw mooiste dromen waar maken? Kortom, wil jij niet langer blijven twijfelen en struggelen, maar een natuurlijke flow creator worden?

Dat kan met dit 1-op-1 traject. In 12 weken zorgen we er samen voor dat jij en jouw leven eindelijk tot bloei komen!

Traject Flow in je Business

Wil jij een succesvol bedrijf dat jou tot bloei laat komen in plaats van nog verder uitput? Naar benutting van jouw volle potentieel en met plezier en vertrouwen een prachtig verschil maken? Kortom, wil jij niet langer zwaar en moeizaam ondernemen, maar een natuurlijke flow creator worden?

Dat kan met dit 1-op-1 traject. In 12 weken zorgen we er samen voor dat jij en jouw bedrijf eindelijk gaan stromen!

Met de juiste focus ervaar je veel meer flow in jouw leven!

"Marije helpt je vooruit te komen of houdt je juist even tegen, net wat nodig is en altijd met jou als uitgangspunt. Dat doet ze zeer oprecht, enthousiast betrokken en heel helder en toepasbaar.

Dankzij Marije heb ik de rust en de ruimte ervaren om niet teveel te willen of af te dwingen, maar om even te laten zijn en net zoals in de natuur alles op zijn tijd te laten gebeuren."

Charlotte roels

“Marije heeft me geholpen om mijn uitdaging helder te krijgen en ze gaf me inzicht in andere mogelijkheden. Ook kreeg ik gereedschappen mee om mijn wens te laten groeien. Daar kan ik wat mee!”

Frank