Aanbod - Focus op Flow
Hoe ik jou kan helpen

Geef jouw innerlijke natuur de ruimte

Ben jij het zat om je klem te voelen in je eigen leven? Ontdek dan wat er dieper in jou speelt, zodat je vanuit jouw eigen essentie in beweging komt en eindelijk voldoening gaat ervaren. Ik help je daar heel graag mee!

Jouw eigen natuur als krachtig kompas

Wil jij diepe inzichten vanuit jouw eigen natuur ontdekken en daarmee fijnere keuzes maken? Aan de hand van dit stappenplan met helpende tools creëer jij zelf helderheid over jouw juiste richting.

Binnenkort beschikbaar, neem contact op bij interesse.

Training Lenteflow

 Wil je jouw prille nieuwe plannen en stappen tot iets prachtigs laten uitgroeien, helemaal vanuit jouw eigen natuur? Met deze zelfstandig te volgen training laat je jouw natuurlijke Lenteflow optimaal stromen.

Een jaar lang bruikbaar!

Plezier & Purpose Traject

Verlang jij ernaar om het goud in jouw innerlijke natuur te ontdekken? Om met jouw volle potentieel een prachtig verschil te maken in de wereld, heerlijk volgens jouw eigen flow? Dan biedt dit persoonlijk begeleide traject precies wat je zoekt.

Met de juiste focus ervaar je veel meer flow in jouw leven!

"Marije helpt je vooruit te komen of houdt je juist even tegen, net wat nodig is en altijd met jou als uitgangspunt. Dat doet ze zeer oprecht, enthousiast betrokken en heel helder en toepasbaar.

Dankzij Marije heb ik de rust en de ruimte ervaren om niet teveel te willen of af te dwingen, maar om even te laten zijn en net zoals in de natuur alles op zijn tijd te laten gebeuren."

Charlotte roels

“Marije heeft me geholpen om mijn uitdaging helder te krijgen en ze gaf me inzicht in andere mogelijkheden. Ook kreeg ik gereedschappen mee om mijn wens te laten groeien. Daar kan ik wat mee!”

Frank