Aanbod - Focus op Flow
Hoe ik jou kan helpen

Geef jouw innerlijke natuur de ruimte

Ben jij het zat om je klem te voelen in je eigen leven? Ontdek dan wat er dieper in jou speelt, zodat je vanuit jouw eigen essentie in beweging komt en eindelijk voldoening gaat ervaren. Ik help je daar heel graag mee!

Beter Bewust Boost

 Wil jij een rijker beeld krijgen van jouw innerlijke natuur? Met deze praktische opdrachten, tips, voorbeelden en verdiepende vragen laat je 7 weken lang jouw inzicht in jezelf groeien.

Krachtig Kiezen

Wil je effectiever naar je gevoel leren luisteren en betere keuzes gaan maken? Tijdens deze workshop leer je alle stappen van Inzichtgevende Fotografie voor doorvoelde keuzes die echt bij jou passen.

Plezier & Purpose

Ga jij er helemaal voor om jouw eigen essentie te ontdekken en een prachtig verschil te maken in de wereld vanuit jouw eigen flow? Dan is dit persoonlijk begeleide traject precies wat je zoekt.

Met de juiste focus ervaar je veel meer flow in jouw leven!

"Marije helpt je vooruit te komen of houdt je juist even tegen, net wat nodig is en altijd met jou als uitgangspunt. Dat doet ze zeer oprecht, enthousiast betrokken en heel helder en toepasbaar.

Dankzij Marije heb ik de rust en de ruimte ervaren om niet teveel te willen of af te dwingen, maar om even te laten zijn en net zoals in de natuur alles op zijn tijd te laten gebeuren."

Charlotte roels

“Marije heeft me geholpen om mijn uitdaging helder te krijgen en ze gaf me inzicht in andere mogelijkheden. Ook kreeg ik gereedschappen mee om mijn wens te laten groeien. Daar kan ik wat mee!”

Frank