Hoe ik jou kan helpen

Geef jouw innerlijke natuur de ruimte

Ben jij het zat om je klem te voelen in je eigen leven? Ontdek dan wat er dieper in jou speelt, zodat je keuzes kunt maken vanuit jouw eigen essentie en eindelijk voldoening gaat ervaren. Ik help je daar heel graag mee!

Inner Compass stappenplan

Wil jij leren hoe je diepe inzichten ontdekt vanuit jouw eigen natuur en helderheid creëert over jouw juiste richting? En wil je daarmee kiezen voor stappen die wél bij jou passen?

Check dan dit zelfstandig te volgen stappenplan met helpende tools.

Vanaf eind juni beschikbaar.

Follow Joy inspiratieworkshop

Wil je de natuur graag benutten voor verbinding met jouw essentie en mooie persoonlijke inzichten, maar vind je dat lastig in je eentje? Doe dan eens mee met een inspiratieworkshop in de natuur en kies het pad naar meer Joy.

In een klein groepje en met persoonlijke begeleiding!

Flow & Grow traject

Verlang jij ernaar om het goud in jouw innerlijke natuur te ontdekken? Om echt ruimte te maken voor jouw volle potentieel en daarmee een prachtig verschil te maken in de wereld? Helemaal volgens jouw eigen natuurlijke flow?

Profiteer dan van al mijn kennis en tips en kies voor dit traject met persoonlijke begeleiding.

Met de juiste focus ervaar je veel meer flow in jouw leven!

"Marije helpt je vooruit te komen of houdt je juist even tegen, net wat nodig is en altijd met jou als uitgangspunt. Dat doet ze zeer oprecht, enthousiast betrokken en heel helder en toepasbaar.

Dankzij Marije heb ik de rust en de ruimte ervaren om niet teveel te willen of af te dwingen, maar om even te laten zijn en net zoals in de natuur alles op zijn tijd te laten gebeuren."

Charlotte roels

“Marije heeft me geholpen om mijn uitdaging helder te krijgen en ze gaf me inzicht in andere mogelijkheden. Ook kreeg ik gereedschappen mee om mijn wens te laten groeien. Daar kan ik wat mee!”

Frank