Hoe ik jou kan helpen

Laat jouw innerlijke natuur stralen

Ben jij het zat om je klem te voelen in je eigen leven? Ontdek dan wat er dieper in jou speelt, zodat je keuzes kunt maken vanuit jouw eigen essentie en eindelijk voldoening gaat ervaren. Ik help je daar heel graag mee!

Inner Compass training

Wil jij jouw innerlijke wijsheid als kompas leren gebruiken? Op eigen houtje diepe inzichten ontdekken vanuit jouw eigen natuur? Helderheid creëren over jouw juiste richting en daarmee kiezen voor stappen die wél bij jou passen?

Check dan dit zelfstandig te volgen stappenplan met helpende tools.

Later dit jaar beschikbaar.

Follow Joy inspiratieworkshop

Wil je de natuur graag benutten voor verbinding met jouw essentie en mooie persoonlijke inzichten, maar vind je dat lastig in je eentje? Doe dan eens mee met een inspiratieworkshop in de natuur en ontdek jouw persoonlijke pad naar meer Joy.

Je gaat op stap in een klein groepje en met persoonlijke begeleiding.

Flow & Grow traject

Verlang jij ernaar om het goud van jouw innerlijke natuur te ontdekken? Om echt ruimte te maken voor jouw volle potentieel en daarmee een prachtig verschil te maken in de wereld? Helemaal volgens jouw eigen natuurlijke flow?

Profiteer dan van al mijn kennis en tips en kies voor een 1-op-1 traject!

We stemmen eerst in een (vrijblijvend) gratis groeigesprek samen af of dit bij jou past. 

Met de juiste focus ervaar je veel meer flow in jouw leven!

"Marije helpt je vooruit te komen of houdt je juist even tegen, net wat nodig is en altijd met jou als uitgangspunt. Dat doet ze zeer oprecht, enthousiast betrokken en heel helder en toepasbaar.

Dankzij Marije heb ik de rust en de ruimte ervaren om niet teveel te willen of af te dwingen, maar om even te laten zijn en net zoals in de natuur alles op zijn tijd te laten gebeuren."

Charlotte roels

“Marije heeft me geholpen om mijn uitdaging helder te krijgen en ze gaf me inzicht in andere mogelijkheden. Ook kreeg ik gereedschappen mee om mijn wens te laten groeien. Daar kan ik wat mee!”

Frank