samen afstemmen

Verheldering in een gratis Groeigesprek

Je bent super enthousiast over het benutten van jouw volledige innerlijke natuur, het zorgen voor natuurlijke flow en het manifesteren van jouw prachtige dromen. En je bent er helemaal klaar voor om daar met persoonlijke begeleiding echt concrete stappen in te gaan zetten.

Maar misschien vind je het ook een beetje spannend of heb je toch nog wat twijfels of het Flow & Grow traject bij jou past.

Daar is dit gratis Groeigesprek voor.

In het Groeigesprek maak je allereerst persoonlijker kennis met mij. Wel zo handig, want om goed te kunnen samenwerken en te zorgen voor een optimaal resultaat, is er van beide kanten een klik nodig.

Bovendien bespreken we tijdens dit gesprek waar je nu tegenaan loopt in je leven en wat je op dit moment nodig hebt. Zo kunnen we samen verhelderen of mijn traject daar goed bij aansluit. Ik geef het ook zeker aan als ik denk dat je toch beter een andere route kunt kiezen!

Als leuke extra geef ik je in ons gesprek al minimaal twee tips mee om keuzes te maken die echt bij jouw natuur passen. Lijkt dat je wat? 

Hoe werkt het praktisch:

  • Het Groeigesprek is online (via Zoom) en duurt maximaal 30 minuten.
  • Het gesprek is geheel vrijblijvend, het is puur als kennismaking en om te onderzoeken of het Flow & Grow traject (op dit moment) bij jou past.
  • Als aanmelding vul je onderstaand formulier in, zodat we in ons gesprek beter tot de kern kunnen komen.
  • Na ontvangst neem ik via mail binnen 2 werkdagen contact met je op om een datum en tijdstip te plannen.

Schrijf je in voor jouw Groeigesprek

Wil je ook mijn mails met inspiratie en tips ontvangen?

15 + 1 =