Gratis oefening

Ruimte voor jouw innerlijke natuur

Gratis oefening

Ruimte voor jouw innerlijke natuur

  • Dagelijks enthousiast ruimte maken voor jouw eigen essentie en talenten.
  • Vol vertrouwen luisteren naar je innerlijke wijsheid.
  • Heldere keuzes maken waar je achter staat, omdat ze helemaal kloppen met jouw diepere behoeften en verlangens.
  • Je tijd en aandacht laten gaan naar wat jou laat stralen en voldoening brengt.

Zeg eens eerlijk, is dat hoe jouw bedrijf en je leven er nu uit zien? Of ben je vooral hard je best aan het doen, voor zaken die energie kosten in plaats van dat ze je energie en plezier opleveren?

Misschien voelt het alsof je tegelijk op het gaspedaal en op de rem trapt. Blijft een groot deel van jouw mooie potentieel nu onbenut en kom je er maar niet uit wat wél de juiste richting en aanpak is voor jou.

Als dat te lang duurt, groeit de twijfel aan jezelf steeds groter en ga je nog denken dat jouw mooie dromen niet haalbaar en realistisch zijn.

Gelukkig hoeft het helemaal niet zo moeizaam te gaan! Als je verlangt naar een leven met meer flow, plezier en voldoening, dan vraagt dat enkel om een andere, effectievere aanpak dan steeds maar door blijven puzzelen en ploeteren.

Je mag daarvoor een laag dieper gaan. Ontdekken wat er bij jou onder die rationele oppervlakte zit. En dat kan heel praktisch, speels en makkelijk!

Probeer het zelf maar eens uit met deze oefening, heerlijk in de natuur. Je zult jezelf zo op een prachtige manier beter leren kennen en meer helderheid krijgen over hoe jij wél kunt gaan stralen in jouw leven. Laat jouw prachtige potentieel er eindelijk maar eens uit komen!

Met deze oefening ervaar je:

  • hoe je essentiële persoonlijke inzichten ontdekt die je tot nu toe over het hoofd zag
  • op welke mooie manier de natuur helderheid kan brengen over jou en jouw leven
  • welke diepere wijsheid er in jou zit en hoe je daar contact mee maakt
  • wat jij werkelijk nodig hebt om jouw potentieel voluit te laten stralen
  • hoe je jouw pad daarheen handig kunt voeden.

Ik wens je veel plezier en mooie inzichten!

Marije durft stil te staan, te voelen en te kijken, naar binnen en naar buiten. Wat doet de natuur? Wat kan ik daarvan leren? Een zaadje ontkiemt ook niet sneller dan de bedoeling is. Dat helpt je sowieso verder!

Charlotte Roels