Gratis stappenplan - Focus op Flow
Gratis stappenplan

In 10 stappen kiezen wat écht bij jou past

Zeg eens eerlijk, hoeveel ruimte maak jij voor jouw innerlijke natuur? Luister jij naar jezelf, zonder haast en verwachtingen, maar met openheid voor wat er uit jouw binnenste omhoog wil komen? Voel jij eerlijk wat je voelt, in plaats van wat handig is om te voelen?

Als je verlangt naar een leven met meer plezier en voldoening, zal je bij jezelf moeten ontdekken wat jij daarvoor nodig hebt. Niet via je ratio, maar via jouw onderbewuste, met alle overtuigingen en gevoelens die daarbij horen. Dat kan heel speels en makkelijk met Inzichtgevende Fotografie.

Door de natuur als metafoor te gebruiken en te werken met beelden krijg je helder inzicht in jouw eigen essentie en wat er eigenlijk echt bij jou speelt. Dat biedt een heel nieuw scala aan beter passende acties. Het geeft je letterlijk een nieuw perspectief.

Probeer het zelf eens uit en ga met jouw fotocamera of telefoon de natuur in. Je zult jezelf zo op een prachtige manier beter leren kennen en jezelf sturen naar een pad dat veel beter bij jou past. Naar een leven met flow en voldoening!

Met dit stappenplan leer je:

  • hoe je ruimte maakt voor belangrijke inzichten
  • welke helpende vragen je aan jezelf kunt stellen
  • hoe je open kunt staan voor inspiratie
  • op welke manier de natuur om jou heen inzicht kan geven in jouw eigen leven
  • welke mogelijkheden binnen fotografie en fotobewerking jou helpen aan diepere inzichten
  • hoe je jouw inzichten vertaalt in duurzame stappen die jou rust geven en gelukkig maken.

Ik wens je veel plezier en mooie inzichten!