Inspiratieworkshop

Follow Joy!

Meer aandacht voor Joy

Meer Joy in je leven, wie wil dat nou niet? En dan bedoel ik niet de afleiding van oppervlakkig vermaak, maar rakende, energiegevende Joy. Joy staat naast plezier namelijk ook voor flow en geïnspireerde actie. Dat kunnen we iedere dag heel goed gebruiken, met alles wat we ondernemen!

Toch maken veel mensen er maar weinig ruimte voor, want het ‘gewone leven’ gaat vaak voor. Het is zo’n valkuil, eerst je verantwoordelijkheden en verplichtingen willen afronden en daarna pas tijd maken voor wat we echt leuk vinden.

Maar eerlijk gezegd werkt dat helemaal niet, want je bent nooit klaar! Bovendien wordt je leven er niet bepaald leuker van, eerder moeizamer en serieuzer.

Je maakt op die manier van Joy een luxeproduct, terwijl het een levensbehoefte is en een plek verdient in jouw hele dag. Zolang je jezelf dat ontzegt, blijft het elke ochtend een strijd om je bed uit te komen, kosten jouw acties onnodig veel moeite en gaat jouw energie vooral naar anderen. Niet echt het leven waar je van droomt, toch?

En waarom zou je eigenlijk struggelen als je ook kunt stromen en stralen? Van Joy krijg je meer inspiratie, zit je beter in je vel en kom je ook nog eens beter tot je recht, met al het moois dat jij te bieden hebt. Daar profiteert iedereen van!

Follow Joy Inspiratieworkshop

Doe dus gezellig mee met deze inspiratieworkshop en stimuleer de Joy in jouw leven. We gaan een middag heerlijk op stap in de natuur, met een groepje van maximaal 8 personen. De natuur vormt daarbij onze inspiratiebron om meer te ontdekken over onze eigen natuur. Vervolgens vertalen we de opgedane inzichten naar concrete, fijnere keuzes voor ons eigen leven.

Je zult merken dat je je op een heel speelse en praktische manier kunt verbinden met de Joy in jezelf en ervaren wat die Joy nodig heeft. Daarmee maak je jouw volgende stappen zoveel leuker en effectiever!

Wat deze workshop jou oplevert:

 • Een heerlijke middag met rust, inspiratie en verwondering.
 • Verbinding met jouw innerlijke natuur en met de natuur om je heen.
 • Meer Joy in jouw leven, op een manier die helemaal bij jou past.
 • Een groeiend vertrouwen in jezelf en in jouw dromen.
 • Helderheid over de keuzes en vervolgstappen die kloppen voor jou.
 • Foto’s/beeld waarmee je jouw pad naar Joy optimaal ondersteunt.
Follow Joy Inspiratieworkshop

€ 50,-

(exclusief BTW)

Workshop van 3 uur in (en met) de natuur, met persoonlijke begeleiding.

woensdag 7 juli van 13.00-16.00 uur

Luister naar jouw innerlijke natuur, ontdek waardevolle persoonlijke inzichten en manifesteer meer Joy in jouw leven!

De praktische details:

 • De workshop is op woensdag 7 juli van 13.00-16.00 uur.
 • We wandelen maximaal 5 km door Landgoed Den Treek bij Leusden.
 • Je hebt een digitale fotocamera of telefoon met camera nodig, maar hoeft niet goed te kunnen fotograferen.
 • Na aanmelding ontvang je de locatiegegevens en andere praktische informatie.
 • Mocht het groepje al vol zijn, mail me dan even (marije@focusopflow.nl) als je wilt dat ik je op de reservelijst zet.

Even kennismaken?

Misschien vraag je je af met wie je eigenlijk van doen hebt. Ik ben Marije, een 'eigenwijze, gevoelige, creatieve slimmerd' volgens velen. Na jarenlang leeglopen op beslissingen vanuit mijn hoofd, verlangde ik steeds sterker naar keuzes vanuit mijn eigen essentie. Gelukkig ontdekte ik een heel praktische en leuke aanpak daarvoor, met hulp van mijn passies natuur en fotografie.

Met deze eigen methode help ik nu andere 'gevoelige slimmerds' om hun innerlijke natuur meer ruimte te geven en zo met hun volle potentieel te gaan stralen. Ik geloof namelijk met heel mijn hart dat we vanuit onze eigen natuur super veel waarde te bieden hebben. Daarmee kunnen we vol plezier dat mooie verschil maken waar we naar verlangen!

Ik hou enorm van het ontdekken van de essentie van iets of iemand en laat dat vervolgens ook graag slim benutten. Daarbij laat ik gevoel en ratio optimaal samenwerken. Wanneer je die handig combineert, gebeuren er namelijk magische dingen: alles gaat veel soepeler en met veel meer voldoening. Heerlijk toch?

Door mijn leergierigheid en behoefte aan afwisseling heb ik nogal een gevarieerde achtergrond. Misschien herken je dat wel? In mijn bedrijf komt veel daarvan heel mooi samen:

 • wetenschappelijke kennis en procesgericht denken uit mijn studie biologie
 • ervaring als e-learningspecialist met hoe mensen effectief leren en veranderen
 • denken in beeld en vorm vanuit vele cursussen en jarenlange ervaring als fotograaf
 • mijn opleiding als natuurcoach en training in Shinrin Yoku (Japans bosbaden)
 • talloze trainingen voor persoonlijke ontwikkeling, op gebied van mindset, meditatie en mindfulness, zelfliefde, loslaten, Wet van Aantrekking, creatieve ontwikkeling en nog meer.

In mijn methode komt een mix van dit alles terug, zodat jij kunt profiteren van de handigste elementen die ik in al die jaren leerde. Ik kijk ernaar uit om daarmee ook jouw natuur vol enthousiasme te helpen stralen!

“Ik mocht met Marije mee op een inspiratiewandeling. Marije heeft een fijne, rustige en open houding waardoor ik mij direct op mijn gemak voelde en mij open kon stellen. Het gebruik van fotografie voor persoonlijke inzichten was voor mij nieuw. Leuk en interessant om daar mee kennis te maken en te ervaren wat ik op die manier bewust werd.

Het werd een waardevolle middag, met mooie inzichten en stappen voor meer plezier in mijn leven. Daarnaast was het ook gewoon leuk om mijn verwondering over het mooie van de natuur met Marije te delen.”

Marijke Kievits

“Mede door Marije heb ik ontdekt dat, door in de natuur te zijn en op een andere manier te leren zien, ik meer inzicht krijg in mijn diepere behoeften en verlangens.

Iedereen die op zoek is naar een positieve, natuurlijke en bestendige verandering in het vertrouwen op haar/zijn eigen essentie, raad ik van harte aan om een workshop bij haar te volgen of zich door Marije persoonlijk te laten begeleiden!”

Marjolein Rubens

Veelgestelde vragen:

Hoe zit het met de bereikbaarheid van de locatie?
Ons startpunt ligt op zo’n 5 minuten rijden vanaf de snelweg en beschikt over voldoende gratis parkeerruimte. Maar ook met het OV en met de fiets is het goed bereikbaar. Meer logistieke details ontvang je na aanmelding.

Wat gebeurt er als het slecht weer wordt?
Door een beetje regen laten we ons niet afschrikken, ook in de regen is er namelijk genoeg Fun te ontdekken. Maar bij storm, stortregens of onweer gaat de workshop niet door. Ik maak de avond van tevoren een inschatting m.b.t. het weer en laat het je weten als de workshop niet doorgaat. Dan kan je kiezen of je doorschuift naar een volgende datum of dat je je geld terug ontvangt.

Ik kan niet zo goed fotograferen, is dat een probleem?
Nee, dat maakt niets uit. Voor zowel gevorderde fotografen als voor beginners heb ik genoeg tips achter de hand. Het fotograferen gebruiken we bovendien als tool, het is geen doel op zich. Je hebt natuurlijk wel een camera of telefoon nodig waarmee je digitale foto’s kunt maken.

Lijkt het jou fijn om mee te doen en meer Joy te creëren in jouw leven?  Schrijf je dan snel in want er zijn maar 8 plekjes beschikbaar.

Ik kijk ernaar uit om met je op pad te gaan!

Follow Joy Inspiratieworkshop

€ 50,-

(exclusief BTW)

Workshop van 3 uur in (en met) de natuur, met persoonlijke begeleiding.

woensdag 7 juli van 13.00-16.00 uur

Luister naar jouw innerlijke natuur, ontdek waardevolle persoonlijke inzichten en manifesteer meer Joy in jouw leven!