Ontdek wat jouw potentieel laat stralen

Wanneer ga jij keuzes maken die écht bij jou passen?

Gonny: “De oefening was waardevol om te doen en deed mij goed. Ik ga kijken wat ik nog los mag laten en waar ik nog licht op mag laten schijnen.”

Marianne: “Hartelijk dank voor deze oefening. Leuk om hier even bij stil te staan. Ik vind veel leuk en mag nog meer keuzes gaan maken vanuit mijn hart.”

C: “Ik ben aan het zoeken naar nieuwe wegen, daarbij kon jouw oefening een mooie aanvulling zijn. Deze boom trok gelijk mijn aandacht en raakte aan hoe ik me voelde. Dank dat je deze oefening gedeeld hebt.”

Ondernemen op jouw manier

Je wilt met jouw bedrijf zo graag keuzes maken die écht bij jou passen, zodat je:

  • goed voor jezelf zorgt vanuit liefde en (zelf)vertrouwen,
  • dagelijks blij uit bed springt om jouw passies en talenten de ruimte te geven,
  • jouw tijd en energie zinvol inzet, met de vrijheid om je eigen natuurlijke flow te volgen,
  • de juiste klanten en samenwerkingen aantrekt waarmee je oprechte verbinding en inspiratie deelt,
  • op een integere, lichte manier successen manifesteert en dat mooie verschil maakt.

Dus zeg eens eerlijk, is dat hoe jouw leven er nu uitziet? Of heb je vooral een hoofd vol plannen en ideeën en blijf je elke dag maar piekeren en puzzelen over wat nou de juiste aanpak is?

Baal je aan het eind van elke week ervan dat jouw energie en tijd alweer zijn verspild aan dat getwijfel en aan zaken die jou niet echt gelukkig maken, die je zelfs steeds meer tegenstaan?

Want misschien doe je wel flink je best, maar voelt ondernemen toch moeizaam, beknellend of onzeker. Is het steeds alsof je tegelijk op het gaspedaal en de rem trapt.

Als dat te lang duurt, raak je opgebrand en teleurgesteld in het leven. Dan blijft een groot deel van jouw potentieel onbenut en ga je nog denken dat jouw mooie dromen niet haalbaar zijn. Dan blijf je een beknelde droomdenker. Zo zonde!

Want gelukkig hóeft ondernemen helemaal niet zo moeizaam en traag te gaan.

Heldere keuzes maken

Als je verlangt naar ondernemen vanuit flow, vol succes en voldoening, dan vraagt dat enkel om andere, effectievere keuzes dan steeds maar door blijven puzzelen en ploeteren.

Je mag daarvoor een laag dieper gaan, naar jouw ware natuur. Ontdekken wat er bij jou onder die rationele oppervlakte zit. En dat kan heel praktisch, aards, speels en makkelijk! Ervaar het zelf maar eens met deze superkrachtige en fijne oefening, heerlijk in de natuur.

Je zult jezelf zo op een inspirerende manier beter leren kennen en meer helderheid krijgen over hoe jij wél voluit kunt gaan stralen in jouw bedrijf en leven. Geef jouw waardevolle potentieel eindelijk maar eens de ruimte!

Met deze oefening ervaar je:

  • op welke mooie manier de natuur jou aan heldere keuzes kan helpen,
  • hoe je de essentiële inzichten ontdekt die je tot nu toe over het hoofd zag,
  • hoe je heel praktisch gebruik maakt van de wijsheid van jouw onderbewuste,
  • wat jij werkelijk nodig hebt om jouw potentieel voluit te laten stralen
  • en met welke keuzes je jouw pad daarheen handig ondersteunt.

Na afloop kun je ook nog eens gratis mijn feedback krijgen! Vraag de oefening dus gelijk aan en ga heerlijk op ontdekking.

Ik wens je veel plezier en mooie inzichten!

“Ook al had ik het nodige gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, Marijes bijzondere benadering door natuur en fotografie te integreren in haar coaching gaven me nieuwe inzichten waarop ik kon bouwen!

Marlous Mölder