Workshop Winter - Focus op Flow
Workshop Winter

De winter brengt ontspanning en voeding voor jouw dromen

Volg je natuurlijke flow

Goed leren luisteren naar jouw innerlijke natuur laat een wereld voor je opengaan. Het helpt je verbinden met jouw eigen essentie en meebewegen met jouw natuurlijke flow. Je gaat met alles wat je van nature in je hebt veel effectievere keuzes maken en zoveel meer impact ervaren. Niet met hard doorzetten, maar met moeiteloze lichtheid en puur plezier.

Wil jij zorgen dat je niet langer tegen jouw natuur in gaat?
Vertrouwen op jouw innerlijke bron?
Je eigen natuurlijke plek innemen?
Jouw groei en bloei optimaal ondersteunen?

Ervaar dan hoe je op een speelse en open manier contact maakt met jouw diepere kern en je thuis voelt bij de keuzes die je maakt. Heel concreet, heerlijk in de natuur en door gebruik te maken van beeld.

De seizoenen kunnen je daar prachtig bij helpen, allemaal op hun eigen manier. Zo helpt de winter je aan meer ontspanning en nieuwe energie, zorgt het voor heldere inzichten en voeding voor jouw dromen.

Laat jij je inspireren door de winter?

Ik heb een krachtige workshop voor je gecreëerd waarmee je jezelf weer verbindt met jouw eigen innerlijke natuur. Je gaat de winterse rust in jezelf volledig omarmen en een waardevol en voedend onderdeel van jouw leven maken.

Met hulp van de winter kun je prachtig verhelderen wat het jou oplevert om naar binnen te keren en wat jij daar voor nodig hebt. Je zorgt ervoor dat je weer optimaal kunt opladen. En je ontdekt hoe je bewust jouw dromen en plannen kunt voeden, zodat je alles in gereedheid brengt voor een optimale nieuwe start in de lente. Hoe effectief doe je dat tot nu toe?

Lijkt het je fijn om wandelend en fotograferend in de natuur meer inzicht in jezelf te krijgen? Om keuzes te gaan maken die helemaal passen bij jouw innerlijke natuur? Dan is deze zelfstandig te volgen Workshop Winter vast iets voor jou.

Dit is voor jou als:

 • Je vaak (te) druk bent en jouw eigen natuurlijke ritme regelmatig negeert.
 • Keuzes voor jezelf nu meestal zorgen voor gepieker, schuldgevoel of stress.
 • Je naar meer contact met jouw eigen essentie verlangt, wilt voelen en snappen wie jij echt bent.
 • Je vaak niet vertrouwt op je gevoel omdat je hoofd al invult wat je zou moeten voelen.
 • Je zo graag eindelijk meer rust, ontspanning en energie wilt gaan ervaren.
 • Je bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken zodat je écht kunt groeien.
 • Je het leuk vindt om foto’s te maken (maar je hoeft er niet goed in te zijn).
workshop Winter

€ 59,-

(inclusief BTW)

Zelfstandig te volgen workshop vol inspiratie, voorbeelden en praktische tips.

Ontdek waardevolle persoonlijke inzichten in de natuur en creëer daarmee helderheid, ontspanning en voeding voor jouw dromen!

Tijd voor bezinning is geen verloren tijd. Het maakt juist dat je nog veel mooier kunt gaan stralen!

Wat je van de Workshop Winter kunt verwachten

Deze workshop helpt jou stap voor stap om contact te leggen met jouw innerlijke natuur en jouw eigen essentie meer ruimte te geven. De winterse natuur helpt jou daarbij aan alle benodigde inzichten en energie voor de zaken die er voor jou werkelijk toe doen.

Wat brengt deze workshop jou:

 • Ik leer je op een dieper niveau te ontdekken hoe je werkelijk in elkaar zit en wat jij nodig hebt.
 • Je gaat thuis komen bij jezelf, je verbonden voelen met je natuurlijke zelf en meer zelfcompassie ervaren.
 • Gevoel en ratio komen beter met elkaar in balans en gaan elkaar ondersteunen.
 • Je krijgt de tools om veel effectiever te zorgen voor rust en ontspanning in je leven. Om natuurlijker mee te bewegen met jouw innerlijke ritme en flow.
 • Je gaat ruimte creëren voor jouw wensen en dromen en daar helder inzicht in krijgen.
 • Ik help je keuzes te maken die werkelijk bij jou passen en je voldoening en energie gaan geven.
 • Je gaat jouw mooie nieuwe plannen bewuster voeden en daarmee een veel grotere kans van slagen geven.

Daarnaast zul je merken dat ook jouw fotoskills en de eigenheid van jouw foto’s verbeteren, omdat je op een meer persoonlijke manier gaat kijken en fotograferen.

De inhoud

Je ontvangt een uitgebreide online workshop, waarbij ik je stap voor stap verder help via uitleg, voorbeelden en opdrachten. Daar ga je zelfstandig mee aan de slag.

Voor een deel van de opdrachten ga je met je camera de natuur in. Dat kan natuurlijk met een geavanceerde camera maar je kunt ook prima fotograferen met je telefoon.

De workshop bevat:

 • een inspirerende verkenning van het thema Winter,
 • tips en vele voorbeelden voor het ontdekken van jouw eigen inzichtgevende vragen,
 • uitleg over het bewust opdoen van persoonlijke inzichten met hulp van de natuur,
 • tips en voorbeelden voor het verdiepen van je inzichten via fotografie,
 • én hulp bij de vertaling van jouw opgedane inzichten naar acties die jou verder gaan helpen.

Klinkt goed toch?

Even kennismaken?

Misschien vraag je je af wie er eigenlijk achter deze workshop zit? Ik ben Marije en ik deel met veel enthousiasme mijn liefde voor de natuur en voor fotografie. Niet vanwege alle technische weetjes (al kunnen die me ook heerlijk verwonderen), maar vooral omdat het zulke prachtige mogelijkheden biedt om je eigen essentie te leren kennen en met je volle potentieel te gaan stralen.

In alles wat ik doe combineer ik het ontdekken van de essentie met het slim benutten van het goud daarin. Ik breng gevoel en ratio daar graag optimaal bij samen. Wanneer je die handig combineert gebeuren er namelijk magische dingen: alles gaat veel soepeler en met veel meer plezier.

Ik heb nogal een gevarieerde achtergrond, dat krijg je ervan als je leergierig bent en houdt van afwisseling. Maar daardoor kan ik in mijn bedrijf gelukkig volop gebruik maken van mijn

 • kennis die ik heb opgedaan in mijn studie biologie/biomedische wetenschappen
 • ervaring als e-learningspecialist met het ontwerpen van effectieve opleidingen
 • vele cursussen en jarenlange ervaring als fotograaf
 • opleiding als natuurcoach en training in Shinrin Yoku (Japans bosbaden)
 • persoonlijke ervaringen en talloze trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling

Daarmee heb ik ook mijn eigen methode van Inzichtgevende Fotografie ontwikkeld. Ik kijk er dan ook erg naar uit om mijn vuur en passie rond deze methode met jou te delen!

"Onlangs heb ik de Workshop Herfst van Marije van Focus op Flow gevolgd. Dit voelde als een schot in de roos. Het bleek een heel inspirerende, verhelderende workshop te zijn die mij heeft geholpen mijn diepere behoeften en verlangens inzichtelijker te krijgen. 

De manier waarop Marije deze workshop tot in de puntjes heeft uitgewerkt om je zo goed mogelijk te begeleiden, laat zien dat zij een begaafde coach is die haar werk gepassioneerd uitvoert, met professionaliteit en helderheid. Door het stellen van de juiste vragen, heldere, praktische en duidelijke informatie te geven met veel oog voor het gehele plaatje, kreeg ik al snel door wat de essentie was.

Mede door Marije heb ik ontdekt dat, door in de natuur te zijn en op een andere manier te leren zien, ik meer inzicht krijg in mijn diepere behoeften en verlangens. 

Iedereen die op zoek is naar een positieve, natuurlijke en bestendige verandering in het vertrouwen op haar/zijn eigen essentie, raad ik van harte aan om een workshop bij haar te volgen of zich door Marije persoonlijk te laten begeleiden!"

Marjolein Rubens

"Marije helpt je vooruit te komen of houdt je juist even tegen, net wat nodig is en altijd met jou als uitgangspunt. Dat doet ze zeer oprecht, enthousiast betrokken en heel helder en toepasbaar.

Dankzij Marije heb ik de rust en de ruimte ervaren om niet teveel te willen of af te dwingen, maar om even te laten zijn en net zoals in de natuur alles op zijn tijd te laten gebeuren."

Charlotte roels

Elk succesvol nieuw begin start met liefdevolle aandacht onder de oppervlakte

De praktische zaken

Je kunt aan deze workshop zoveel tijd besteden als je zelf wilt en het heerlijk op jouw eigen tempo doen, op de momenten die voor jou passen.

Je houdt minimaal een jaar lang toegang tot de workshop. En ook in de andere seizoenen kun je hier nog prima mee aan de slag!

Zodra je de workshop aanschaft krijg je er direct toegang toe. Je ontvangt dan ook gelijk de toegang tot het stappenplan voor Inzichtgevende Fotografie.

Er zit geen individuele begeleiding bij deze workshop, maar met mijn uitgebreide toelichting en jouw commitment ga je gegarandeerd prachtige stappen maken!

De Workshop Winter is maar een beperkte periode los te koop. Vanaf maart is de Workshop Lente aan de beurt. Wacht dus niet te lang met je aanschaf van deze workshop, maar zorg dat je optimaal mee kunt liften met deze winterse periode.

Ben je enthousiast om je te laten inspireren door de winter? Verheug jij je al op meer ontspanning en wil je jouw dromen graag optimaal voeden? Dan verwelkom ik je heel graag in deze workshop!

  Workshop Winter

  € 59,-

  (inclusief BTW)

  Zelfstandig te volgen workshop vol inspiratie, voorbeelden en praktische tips.

  Ontdek waardevolle persoonlijke inzichten in de natuur en creëer daarmee helderheid, ontspanning en voeding voor jouw dromen!