Workshop Winter - Focus op Flow
Online Workshop

Gebruik de winter voor ontspanning en innerlijke reflectie

Betere keuzes

Merk jij ook dat elk seizoen weer iets anders in jou raakt? Dat bepaalde processen binnenin jou resoneren met wat er in de natuur om ons heen gebeurt? Benut dat dan bewust als leerzame spiegel en laat je door die wisselingen in de natuur inspireren.

In de koude, donkere winter doet de natuur een stapje terug. Als jij wel wat voedende ontspanning en rust kunt gebruiken, jezelf graag beter wilt begrijpen en jouw dromen straks meer kans van slagen wilt geven, dan is de winter daar een prachtig moment voor. Dat is namelijk precies wat de natuur zelf ook doet, naar binnen keren om optimaal voor te bereiden op de lente.

Spreekt dat jou aan en lijkt het je fijn om heerlijk wandelend en fotograferend in de natuur meer inzicht in jezelf te krijgen? En om keuzes te gaan maken die beter passen bij jouw innerlijke natuur? Dan is deze online Workshop Winter vast iets voor jou.

Ga jij ook op ontdekking met de Workshop Winter?

Dit is voor jou als:

 • In de natuur zijn voelt als thuiskomen voor jou.
 • Je het leuk vindt om foto’s te maken (je hoeft er niet goed in te zijn).
 • Je houdt van persoonlijke ontwikkeling en nieuwe dingen leren.
 • Je verlangt naar meer inzicht in jouw diepere behoeften en verlangens.
 • Je betere keuzes wilt gaan maken die bij jouw essentie passen en waar jij blij van wordt.
 • Je vaak niet vertrouwt op je gevoel omdat je hoofd al invult wat je zou moeten voelen.
 • Je jouw gevoeligheid nu vooral gebruikt om anderen te helpen en brandjes te blussen.
 • Je eindelijk meer rust, ontspanning en energie wilt gaan ervaren.
Online workshop Winter

€ 59,-

(inclusief BTW)

Online workshop vol inspiratie, voorbeelden en praktische tips. Fotografeer de natuur voor waardevolle persoonlijke inzichten en creëer daarmee de onmisbare ontspanning en voeding voor jouw dromen!

Wat je van de workshop kunt verwachten

Je kiest er met deze workshop bewust voor om meer inzicht in jouw innerlijke natuur te krijgen. Daar ondersteun ik je graag bij door je stap voor stap daarin te begeleiden. Zo gaat de winterse natuur jou helpen naar meer rust en ontspanning in jouw leven, leer je jezelf beter kennen en zorg je ervoor dat je de benodigde inzichten en energie opbouwt voor de zaken die er voor jou écht toe doen. 

Wat levert deze workshop jou op:

 • Je snapt beter hoe jij in elkaar zit en wat er in jouw onbewuste speelt.
 • Je gaat effectiever zorgen voor rust en ontspanning in je leven.
 • Je hebt een beter inzicht in je wensen en dromen en neemt ze serieuzer.
 • Je maakt keuzes die beter bij jou passen en je energie geven.
 • Je beweegt natuurlijker mee met de winter in jou en om jou heen.
 • Je geeft jouw nieuwe plannen een veel grotere kans van slagen.

Je krijgt bij deze workshop bovendien de tools om ook op andere natuurthema’s te reflecteren en zult merken dat je ook jouw fotoskills en de eigenheid in jouw foto’s ontwikkelt.

De praktische zaken

Je gaat in deze Workshop Winter zelfstandig met de tips en opdrachten aan de slag, deels thuis met online toelichting en deels met je camera in de natuur. Je kunt er daardoor zoveel tijd aan besteden als je zelf wilt en het heerlijk op jouw eigen tempo doen. Je houdt namelijk tenminste een jaar lang toegang tot de workshop. En ook in de andere seizoenen kun je hier nog prima mee aan de slag!

De workshop bevat:

 • een verkenning van het thema Winter,
 • tips en vele voorbeelden voor het kiezen van inzichtgevende vragen,
 • uitleg over het bewust opdoen van persoonlijke inzichten met hulp van de natuur,
 • fotografietips en voorbeelden,
 • én hulp bij de vertaling van jouw opgedane inzichten naar acties die jou verder gaan helpen.

Klinkt goed toch?

Het is bovendien geschikt voor zowel geavanceerde camera’s als voor fotograferen met je telefoon!

"Onlangs heb ik de Workshop Herfst van Marije van Focus op Flow gevolgd. Dit voelde als een schot in de roos. Het bleek een heel inspirerende, verhelderende workshop te zijn die mij heeft geholpen mijn diepere behoeften en verlangens inzichtelijker te krijgen. 

De manier waarop Marije deze workshop tot in de puntjes heeft uitgewerkt om je zo goed mogelijk te begeleiden, laat zien dat zij een begaafde coach is die haar werk gepassioneerd uitvoert, met professionaliteit en helderheid. Door het stellen van de juiste vragen, heldere, praktische en duidelijke informatie te geven met veel oog voor het gehele plaatje, kreeg ik al snel door wat de essentie was.

Mede door Marije heb ik ontdekt dat, door in de natuur te zijn en op een andere manier te leren zien, ik meer inzicht krijg in mijn diepere behoeften en verlangens. 

Iedereen die op zoek is naar een positieve, natuurlijke en bestendige verandering in het vertrouwen op haar/zijn eigen essentie, raad ik van harte aan om een workshop bij haar te volgen of zich door Marije persoonlijk te laten begeleiden!"

Marjolein Rubens

Voel je al enthousiasme om je te laten inspireren door de natuur?

Ben jij erg benieuwd naar jouw waardevolle winterse inzichten en heb je al zin om daarvoor op stap te gaan? Wacht dan niet te lang met je aanschaf van deze workshop, zodat je de winterse natuur optimaal kunt benutten. De Workshop Winter is bovendien maar tot maart los te koop, daarna is de Workshop Lente aan de beurt.

  Online workshop Winter

  € 59,-

  (inclusief BTW)

  Online workshop vol inspiratie, voorbeelden en praktische tips. Fotografeer de natuur voor waardevolle persoonlijke inzichten en creëer daarmee de onmisbare ontspanning en voeding voor jouw dromen!