Plezier & Purpose – traject

Ervaar de impact van jouw innerlijke natuur

Wil jij leven of overleven?

Al lange tijd breek jij je hoofd over hoe je jouw werk en leven nou zo in kunt richten dat je er wél gelukkig mee bent. Je hebt al van alles bedacht en geprobeerd. Maar ondanks alle boeken, mogelijke tests, adviezen en wisselingen van werk blijft jouw werk nog steeds vooral een worsteling waar je op leeg loopt. Daar lijdt jouw hele leven onder. Dat kan toch niet de bedoeling zijn?

Misschien herken je dit:

 • Jouw werk voelt vooral beklemmend en vol zinloze verplichtingen, waardoor je elk weekend op ziet tegen de maandag, elke avond uitgeput bent en aftelt tot de volgende vakantie.
 • Hoewel anderen vinden dat jij goed werk levert, vind je het zelf niet zoveel voorstellen. Je voelt dat er (veel) meer in jou zit en verlangt ernaar om eindelijk echt een verschil te gaan maken. 
 • Je baalt ervan dat je nog steeds niet weet hoe je jouw potentieel wel effectief en op een fijne manier tot uiting laat komen.
 • Al dat denken over mogelijke oplossingen brengt je niet echt verder en vergroot juist jouw zelftwijfel. Is het wel voor jou weggelegd? Zit er wel iemand op jou te wachten?
 • Je loopt steeds meer vast en verlangt intens naar een heldere focus op wat wél bij jou past en naar ontspannen plezier en voldoening.
 • Je voelt de noodzaak om niet langer vooral rekening te houden met anderen, maar nu jouw eigen leven eindelijk de goede kant op te sturen.

Gun jezelf de ondersteuning om jóuw pad te vinden

Jaren lang zat ik in diezelfde situatie. Ook ik bleef heel lang puzzelen en zoeken naar wat mij nou wel energie en voldoening zou geven. Maar dat je anderen goed kunt aanvoelen, hun situaties snel doorziet en inzichten handig toe kunt passen, betekent niet dat je dat ook makkelijk voor jezelf doet.

Misschien heb je al eerder hulp ingeschakeld en bracht dat niet wat je ervan gehoopt had, waardoor je hebt besloten dat je het toch zelf moet doen. Maar door alles zelf te willen doen, blijf je om jouw eigen blinde vlekken heen draaien. Zo houd je jouw frustratie en vermoeidheid alleen maar langer in stand.

Met de juiste hulp kom je veel sneller en effectiever in beweging richting werken en leven vanuit flow.

Voor mij bleek de combinatie van natuurfotografie en de juiste coaching de gouden route. Ik kreeg letterlijk een helder beeld van wat er in mijn onderbewuste speelde en ging mijn eigen essentie voelen. Daarmee kon ik vervolgens concrete stappen maken richting míjn werkgeluk.

Het was alsof de wereld open ging en ik eindelijk mezelf kon zijn. Zo werd kiezen een stuk makkelijker en leuker. Dat kan voor jou ook!

Ik help jou graag te verbinden met je innerlijke natuur, zodat:

 • Je niet meer met tegenzin hoeft door te zetten, maar juist energie krijgt van wat je doet.
 • Je vanuit jouw eigen essentie gaat leven en je daardoor volledig en vrij gaat voelen.
 • Je daadkrachtige keuzes gaat maken die optimaal bij jou passen.
 • Je met een slimme strategie geen tijd en energie meer verspilt, maar dat besteedt aan de leuke en belangrijke dingen in jouw leven.
 • Je met jouw talenten eindelijk dat verschil gaat maken waar je naar verlangt en waar de wereld mooier van wordt.
 • Je zelfverzekerdheid en plezier een dikke boost krijgen.
 • Je eindelijk tot je recht komt en gezien wordt voor het moois wat jij te brengen hebt.

"Ook al had ik al het nodige gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, Marijes manier van werken en haar bijzondere benadering door natuur en beeld te integreren in haar aanpak, gaven me weer nieuwe inzichten waarop ik kon bouwen! Zo kwam ik door de sessies met Marije tot een duidelijk beeld waarom ik bij eerdere pogingen toch elke keer die knop niet omgezet kreeg. In ieder geval nooit voor langere tijd.

Door haar innemende persoonlijkheid en met een heerlijke lach stelde ze mij op mijn gemak en wist ze mee te denken vanuit mijn perspectief. Ze stelde rake en doortastende vragen, die de vinger op de zere plek leggen. Soms wel eens confronterend misschien, maar altijd met het doel voor ogen: wat heb ik nodig om bij die doorvoelde keuze te komen..?

Ik kreeg de moed om uit mijn gangbare patroon te stappen en steeds vaker te luisteren naar die innerlijke stem, die zo lang geschreeuwd had, maar die ik eigenlijk consequent negeerde. Ik heb leren durven luisteren naar die stem en te voelen welke ‘boodschap’ daarin ligt. Zó waardevol, bedankt Marije!"

Marlous Mölder

Gun jezelf het Plezier & Purpose traject

In het Plezier & Purpose traject komen mijn passie voor fotografie en natuurcoaching samen met mijn kennis en ervaring op het gebied van neuropsychologie, persoonlijke ontwikkeling en loopbaankeuze.

Tijdens dit traject van 3 maanden neem ik je in 12 online modules mee langs verhelderende vragen en real life opdrachten, zodat je inzicht krijgt in jouw flow, jouw essentie en belemmeringen, wie jij wilt zijn en wat je te brengen hebt in de wereld.

Bovendien ontvang je tips en tools voor een optimale strategie, met focus op effectieve en doorvoelde actie. Je profiteert steeds van een lijntje met mij en mijn persoonlijke ondersteuning. Zo krijg jij een helder beeld van wie jij bent, wat echt bij jou past en hoe je daarmee kunt gaan leven en werken vol plezier en voldoening.

1

Startgesprek

Hoewel iedereen hier veel aan zou hebben, bied ik dit niet aan voor iedereen. Een persoonlijke klik is namelijk voor ons allebei belangrijk om het beste uit jou naar boven te krijgen! En misschien heb je nog wat vragen? Daarom hebben we eerst een vrijblijvend startgesprek.

2

12 modules

Voelt het goed voor ons allebei? Dan ga je in 12 modules aan de slag met de vragen en opdrachten. Daarmee krijg je inzicht in jouw essentie, wat jou energie en plezier geeft, wat wél zou kloppen voor jou, wat jou in de weg zit en hoe je handig jouw pad gaat volgen.

3

Persoonlijke coaching

Je hebt 3 maanden lang persoonlijke begeleiding van mij. Daarbij horen 3 een-op-een coaching sessies van 1,5 uur met mij in het bos. Bovendien kun je mij via mail al je vragen stellen voor persoonlijke feedback.

4

Camera & tools

Bij onze sessies in het bos maak je ook foto’s en bij een aantal opdrachten ga je zelf met beeld aan de slag.

Je ontvangt daarnaast handige tools die jou ook na het traject helpen om het juiste spoor te blijven volgen.

De investering voor Plezier & Purpose

Hoe zou dat voor je zijn, om heerlijk buiten met je camera die helderheid te krijgen en te voelen wat echt bij jou past? En om met persoonlijke begeleiding eindelijk concrete stappen te zetten op jouw pad naar plezier en vervulling? Zou dat het vertrouwen geven om te stoppen met enkel overleven en echt te gaan voor wat jij te brengen hebt in de wereld? Ik hoop het, want jij hebt zoveel moois te brengen! Zonde om dat nog langer onbenut te laten.

Gaan we samen 3 maanden aan de slag? Stuur me dan eerst even een mail voor een startgesprek, zodat we weten of we echt een match zijn.

3 maanden traject

€ 997

(exclusief BTW)

Traject van 12 modules met drie maanden lang één-op-één begeleiding, voor een helder beeld van wie jij bent en wat echt bij jou past en een strategie om te gaan leven en werken vol plezier en voldoening.

losse coachingsessie

€ 150

(exclusief BTW)

Liever een losse sessie van 1,5 uur? Dat kan ook. We kijken dan samen waar je staat op dit moment en wat daarin helpend is voor jou. Ik neem contact met je op voor het plannen van de afspraak.