Training Lenteflow

Help jouw droomleven aan een optimale start en groei

Volg je natuurlijke flow

Goed leren luisteren naar jouw innerlijke natuur laat de wereld voor je opengaan. Het helpt je te verbinden met jouw eigen essentie en mee te bewegen met jouw natuurlijke flow. Met alles wat je van nature in je hebt, kun je veel effectievere keuzes maken en zoveel meer impact ervaren. Niet via hard doorzetten, maar met moeiteloze lichtheid en plezier.

Wil jij niet langer tegen jouw eigen natuur ingaan?
Vertrouwen op je innerlijke bron?
Je eigen natuurlijke ritme volgen?
Jouw groei en bloei optimaal ondersteunen?

Ervaar dan hoe je op een speelse en open manier contact maakt met jouw diepere kern en je thuis voelt bij de keuzes die je maakt. Heel concreet, heerlijk in de natuur en door gebruik te maken van beeld.

De seizoenen kunnen je daar prachtig bij helpen, allemaal op hun eigen manier. Zo helpt de lente jouw dromen en nieuwe plannen optimaal te ontkiemen en uit te groeien tot een krachtige nieuwe basis, zodat je daarna tot een prachtige zomerse bloei kunt komen.

Laat jij je inspireren door de lente?

Met deze toffe training haal je inspiratie en inzichten uit de natuur om je heen en verbind je jezelf weer met jouw eigen innerlijke natuur. Je gaat alle facetten van de frisse lente in jezelf volledig benutten om jouw nieuwe plannen van een optimale start en groei te kunnen voorzien.

Met hulp van de lente kun je namelijk prachtig verhelderen welke zaken in jouw leven een nieuwe start nodig hebben en in welke richting je dan graag zou groeien. Als je bovendien ontdekt wat jij voor die groei nodig hebt, kun je met veel meer vertrouwen dat eerste stapje zetten en krachtig doorgroeien. Zo geef je al jouw groeistappen veel meer kans van slagen!

Lijkt het je fijn om buiten en met hulp van de natuur meer inzicht in jezelf te krijgen? Om eindelijk keuzes te gaan maken die helemaal passen bij jouw innerlijke natuur? Dan is deze Training Lenteflow vast iets voor jou.

Dit is voor jou als:

 • Je jouw eigen natuurlijke ritme regelmatig negeert.
 • Je plezier en voldoening mist op een bepaald vlak in je leven.
 • Je meer zou willen leven vanuit moeiteloosheid, ontspanning en vertrouwen.
 • Je er klaar mee bent om nog langer te struggelen en keuzes wilt gaan maken die echt bij jou passen.
 • Je een helder beeld wilt krijgen van waar je nou echt naar verlangt.
 • Je een succesvolle nieuwe start wilt maken en daar soepel de benodigde stappen voor wilt gaan zetten.
 • Je graag in de natuur bent en het leuk vindt om foto’s te maken (hoef je niet goed in te zijn).
Training Lenteflow

€ 67,-

(exclusief BTW)

Zelfstandig te volgen training om jouw natuurlijke Lenteflow te laten stromen.

Ontdek waardevolle persoonlijke inzichten in de natuur en ondersteun de optimale groei van jouw nieuwe stappen!

Dit lage tarief is tijdelijk en in ruil voor feedback/een review!

Tijd voor bezinning is geen verloren tijd. Het maakt juist dat je nog veel mooier kunt gaan stralen!

Wat je van de Training Lente kunt verwachten

Deze training helpt jou om contact te leggen met jouw innerlijke natuur en jouw diepere verlangens en behoeften meer ruimte te geven. Daardoor ga je met veel meer plezier en resultaat uitgroeien, met al het moois dat jij in je hebt. De natuur helpt je daarbij aan alle benodigde inzichten voor zaken die er voor jou werkelijk toe doen.

Wat brengt deze training jou:

 • Je komt thuis bij jezelf, gaat je meer verbonden voelen met je natuurlijke zelf en je diepere gevoel.
 • Ik leer je te ontdekken waar je werkelijk naar verlangt en welke route daarbij past voor jou.
 • Je gaat bovendien helder maken wat jij nodig hebt voor effectieve groei en welke keuzes jou daarbij voldoening gaan geven.
 • Je leert ook natuurlijker mee te bewegen met jouw lenteflow en je eigen natuur helpend in te zetten.
 • Je ondersteunt daarmee jouw mooie nieuwe plannen bewuster en geeft ze een veel grotere kans van slagen.
 • Daarnaast leer je op een andere manier te kijken naar de natuur om je heen en ga je je daar meer mee verbonden en door ondersteund voelen.

De inhoud

Je ontvangt een online training, waarbij ik je via video’s, audio’s en opdrachten help met het bepalen van een passende groeirichting en het nemen van effectieve groeistappen. Je gaat hier zelfstandig mee aan de slag.

Voor een deel van de opdrachten ga je met je camera de natuur in. Dat kan natuurlijk met een geavanceerde camera maar je kunt ook prima foto’s maken met je telefoon.

De workshop bevat 5 modules:

 • Kiezen voor een nieuw begin
 • Bepalen van je groeirichting
 • Concrete plannen maken
 • Omgaan met kwetsbaarheid
 • Starten en doorgroeien

De modules zijn heel behapbaar van grootte, maar vragen wel om jouw volle aandacht en de bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken zodat je écht kunt groeien. Als jij daar ownership over neemt, dan heb je na deze training een krachtige nieuwe start gemaakt en kun je met voldoening en vertrouwen door blijven groeien. Klinkt goed toch?

Even kennismaken?

Misschien vraag je je af met wie je eigenlijk van doen hebt. Ik ben Marije, een 'eigenwijze, gevoelige, creatieve slimmerd' volgens velen. Na jarenlang leeglopen op beslissingen vanuit mijn hoofd, verlangde ik steeds sterker naar keuzes vanuit mijn eigen essentie. Gelukkig ontdekte ik een heel praktische en leuke aanpak daarvoor, met hulp van mijn passies natuur en fotografie.

Met deze eigen methode help ik nu andere 'gevoelige slimmerds' om hun innerlijke natuur meer ruimte te geven en zo met hun volle potentieel te gaan stralen. Ik geloof namelijk met heel mijn hart dat we vanuit onze eigen natuur super veel waarde te bieden hebben. Daarmee kunnen we vol plezier dat mooie verschil maken waar we naar verlangen!

Ik hou enorm van het ontdekken van de essentie van iets of iemand en laat dat vervolgens ook graag slim benutten. Daarbij laat ik gevoel en ratio optimaal samenwerken. Wanneer je die handig combineert, gebeuren er namelijk magische dingen: alles gaat veel soepeler en met veel meer voldoening. Heerlijk toch?

Door mijn leergierigheid en behoefte aan afwisseling heb ik nogal een gevarieerde achtergrond. Misschien herken je dat wel? In mijn bedrijf komt veel daarvan heel mooi samen:

 • wetenschappelijke kennis en procesgericht denken uit mijn studie biologie
 • ervaring als e-learningspecialist met hoe mensen effectief leren en veranderen
 • denken in beeld en vorm vanuit vele cursussen en jarenlange ervaring als fotograaf
 • mijn opleiding als natuurcoach en training in Shinrin Yoku (Japans bosbaden)
 • talloze trainingen voor persoonlijke ontwikkeling, op gebied van mindset, meditatie en mindfulness, zelfliefde, loslaten, Wet van Aantrekking, creatieve ontwikkeling en nog meer.

In mijn methode komt een mix van dit alles terug, zodat jij kunt profiteren van de handigste elementen die ik in al die jaren leerde. Ik kijk ernaar uit om daarmee ook jouw natuur vol enthousiasme te helpen stralen!

"Onlangs heb ik de Workshop Herfst van Marije van Focus op Flow gevolgd. Dit voelde als een schot in de roos. Het bleek een heel inspirerende, verhelderende workshop te zijn die mij heeft geholpen mijn diepere behoeften en verlangens inzichtelijker te krijgen. 

De manier waarop Marije deze workshop tot in de puntjes heeft uitgewerkt om je zo goed mogelijk te begeleiden, laat zien dat zij een begaafde coach is die haar werk gepassioneerd uitvoert, met professionaliteit en helderheid. Door het stellen van de juiste vragen, heldere, praktische en duidelijke informatie te geven met veel oog voor het gehele plaatje, kreeg ik al snel door wat de essentie was.

Mede door Marije heb ik ontdekt dat, door in de natuur te zijn en op een andere manier te leren zien, ik meer inzicht krijg in mijn diepere behoeften en verlangens. 

Iedereen die op zoek is naar een positieve, natuurlijke en bestendige verandering in het vertrouwen op haar/zijn eigen essentie, raad ik van harte aan om een workshop bij haar te volgen of zich door Marije persoonlijk te laten begeleiden!"

Marjolein Rubens

"Marije helpt je vooruit te komen of houdt je juist even tegen, net wat nodig is en altijd met jou als uitgangspunt. Dat doet ze zeer oprecht, enthousiast betrokken en heel helder en toepasbaar.

Dankzij Marije heb ik de rust en de ruimte ervaren om niet teveel te willen of af te dwingen, maar om even te laten zijn en net zoals in de natuur alles op zijn tijd te laten gebeuren."

Charlotte roels

Elk succesvol nieuw begin start met liefdevolle aandacht onder de oppervlakte

De praktische zaken

De Training Lenteflow is op dit moment een pilot. Maximaal 10 personen kunnen daarom deelnemen voor een tijdelijk lager tarief, in ruil voor feedback/een review.

Je kunt aan deze training zoveel tijd besteden als je zelf wilt en het heerlijk op jouw eigen tempo doen, op de momenten die voor jou passen.

Je houdt minimaal een jaar lang toegang tot de training, inclusief alle updates die ik daar in die periode nog aan ga doen. En ook in de andere seizoenen kun je hier prima mee aan de slag!

Er zit geen individuele begeleiding bij deze training, maar met mijn heldere uitleg en jouw commitment ga je gegarandeerd prachtige stappen maken!

De Training Lenteflow is maar een beperkte periode los te koop. Wacht dus niet te lang met je aanschaf van deze training!

Ben je enthousiast om je te laten inspireren door de lente? Wil je jouw eerste nieuwe stappen graag optimaal ondersteunen en kans van slagen geven? Dan verwelkom ik je heel graag in deze training!

  Training Lenteflow

  € 67,-

  (exclusief BTW)

  Zelfstandig te volgen training om jouw natuurlijke Lenteflow te laten stromen.

  Ontdek waardevolle persoonlijke inzichten in de natuur en ondersteun de optimale groei van jouw nieuwe stappen!

  Dit lage tarief is tijdelijk en in ruil voor feedback/een review!