Traject

Flow & Grow

Volg je natuurlijke flow

Goed leren luisteren naar jouw innerlijke natuur laat de wereld voor je opengaan. Het helpt je te verbinden met jouw eigen essentie en mee te bewegen met jouw natuurlijke flow. Met alles wat je van nature in je hebt, kun je veel effectievere keuzes maken en zoveel meer impact ervaren. Niet via hard doorzetten, maar met moeiteloze lichtheid en plezier.

Wil jij niet langer tegen jouw eigen natuur ingaan?
Vertrouwen op je innerlijke bron?
Je eigen natuurlijke ritme volgen?
Jouw groei en bloei optimaal ondersteunen?

Ervaar dan hoe je op een speelse en open manier contact maakt met jouw diepere kern, je thuis voelt bij de keuzes die je maakt en veel makkelijker jouw dromen manifesteert.  Heel concreet, heerlijk in de natuur en door gebruik te maken van beeld.

Laat jij je inspireren door de natuur?

In dit traject leer ik je om inspiratie en inzichten te halen uit de natuur om je heen en je weer te verbinden met jouw eigen innerlijke natuur. Je gaat alle facetten van de seizoenen in jezelf volledig benutten om jouw dromen en potentieel serieus te nemen en in flow tot bloei te komen.

De seizoenen kunnen je daar prachtig bij helpen, allemaal op hun eigen manier:

 • In de winter creëer je met jouw dromen en bezinning een eerste vonkje voor jouw plannen.
 • In de lente laat je jouw dromen en nieuwe plannen optimaal ontkiemen en uitgroeien tot een krachtige nieuwe basis.
 • In de zomer kom je daarmee tot een prachtige bloei en impact.
 • En in de herfst laat je los wat niet (meer) bij jou past, zodat je energie niet onnodig verloren gaat en er ruimte ontstaat voor nieuwe dromen.

Met hulp van de natuur kun je prachtig verhelderen waar je werkelijk naar verlangt en wat jou nog tegen houdt. Met die inzichten kun je een nieuwe start maken en veel effectiever in de juiste richting groeien. Zo geef je al jouw groeistappen veel meer kans van slagen en is groeien bovendien een stuk leuker en makkelijker!

 

Flow & Grow traject

Lijkt het je fijn om buiten en met hulp van de natuur meer inzicht in jezelf te krijgen? Om eindelijk keuzes te gaan maken die helemaal passen bij jouw innerlijke natuur? Dan is dit Flow & Grow traject vast iets voor jou.

Dit is voor jou als:

 • Je een aanpakker bent, maar jouw tijd vooral op gaat aan verplichtingen en je daarbij jouw eigen natuurlijke ritme regelmatig negeert.
 • Je verlangt naar meer plezier en voldoening in je leven. Als je eerlijk bent voel je nu namelijk eerder teleurstelling en beklemming.
 • Je zo graag meer zou willen leven vanuit moeiteloosheid, ontspanning en vertrouwen, maar bang bent dat dat misschien niet voor jou is weggelegd.
 • Je niet eens meer weet waar je nou echt naar verlangt, je hebt een veel te vol hoofd en twijfelt steeds welk gevoel of idee je nou moet volgen.
 • Je er klaar mee bent om nog langer te struggelen in je eentje en effectieve keuzes wilt gaan maken die echt bij jou passen.
 • Je eindelijk eens met jouw volle natuur tot je recht wilt komen en daar een prachtig verschil mee wilt gaan maken.
Flow & Grow traject

€ 997,-

(exclusief BTW)

Traject met drie maanden lang één-op-één begeleiding, voor een helder beeld van jouw natuur en hoe je flow, plezier en voldoening creëert in jouw leven en bedrijf.

We starten met een vrijblijvend groeigesprek om af te stemmen of dit traject wel echt bij jou past. 

Tijd voor bezinning is geen verloren tijd. Het maakt juist dat je nog veel mooier kunt gaan stralen!

Wat je van het Flow & Grow traject kunt verwachten

Dit traject helpt jou om contact te leggen met jouw innerlijke natuur en jouw diepere verlangens en behoeften meer ruimte te geven. Daardoor ga je met veel meer plezier en resultaat uitgroeien, met al het moois dat jij in je hebt. De natuur helpt je daarbij aan alle benodigde inzichten voor zaken die er voor jou werkelijk toe doen.

Wat brengt deze training jou:

 • Je komt thuis bij jouw eigen waardevolle natuur en je diepere gevoel.
 • Ik help je ontdekken waar je werkelijk naar verlangt en welke route daarbij past voor jou.
 • Je leert natuurlijker mee te bewegen met jouw innerlijke seizoenen en je eigen natuur helpend in te zetten.
 • Je gaat heldere, geïnspireerde keuzes maken die echt kloppen voor jou en voldoening geven.
 • Je ervaart een groeiend vertrouwen in jezelf en in het leven.
 • Je leert hoe je makkelijk en snel los kunt laten wat jou belemmert en niet bij jou hoort. Ja dat kan echt!
 • Je gaat met plezier die prachtige en effectieve stappen zetten voor de manifestatie van jouw dromen, waarmee jij eindelijk gaat stralen!

De inhoud

Drie maanden lang gaan we samen op pad om jouw natuur te ontdekken en tot bloei te laten komen.

Deels ga je daarvoor zelfstandig aan de slag met video’s, audio’s, opdrachten en handige tools. Daarin help ik je aan de hand van de vier seizoenen met het ontdekken van jouw werkelijke dromen en verlangens, het loslaten van wat jou in de weg zit, het ontkiemen van jouw eerste stappen en het uitgroeien naar die impact waar je zo naar verlangt.

Daarnaast sta ik gedurende deze drie maanden voor je klaar. We hebben vier een-op-een sessies waarin we samen dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie. Bovendien mag je tussendoor via mail al je vragen aan mij stellen en denk ik dan persoonlijk met je mee. Je krijgt daarmee steeds alle tips en tools om optimale stappen te gaan zetten en daar de meest prachtige resultaten mee te boeken.

Dit traject vraagt wel om jouw volle aandacht en de bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken zodat je écht kunt groeien. Neem jij daar ownership over? Dan heb je na dit traject een krachtige nieuwe start gemaakt en kun je met voldoening en vertrouwen door blijven groeien en al jouw dromen manifesteren. Klinkt goed toch?

Even kennismaken?

Misschien vraag je je af met wie je eigenlijk van doen hebt. Ik ben Marije, een 'eigenwijze, gevoelige, creatieve slimmerd' volgens velen. Na jarenlang leeglopen op beslissingen vanuit mijn hoofd, verlangde ik steeds sterker naar keuzes vanuit mijn eigen essentie. Gelukkig ontdekte ik een heel praktische en leuke aanpak daarvoor, met hulp van mijn passies natuur en fotografie.

Met deze eigen methode help ik nu andere 'gevoelige slimmerds' om hun innerlijke natuur meer ruimte te geven en zo met hun volle potentieel te gaan stralen. Ik geloof namelijk met heel mijn hart dat we vanuit onze eigen natuur super veel waarde te bieden hebben. Daarmee kunnen we vol plezier dat mooie verschil maken waar we naar verlangen!

Ik hou enorm van het ontdekken van de essentie van iets of iemand en laat dat vervolgens ook graag slim benutten. Daarbij laat ik gevoel en ratio optimaal samenwerken. Wanneer je die handig combineert, gebeuren er namelijk magische dingen: alles gaat veel soepeler en met veel meer voldoening. Heerlijk toch?

Door mijn leergierigheid en behoefte aan afwisseling heb ik nogal een gevarieerde achtergrond. Misschien herken je dat wel? In mijn bedrijf komt veel daarvan heel mooi samen:

 • wetenschappelijke kennis en procesgericht denken uit mijn studie biologie
 • ervaring als e-learningspecialist met hoe mensen effectief leren en veranderen
 • denken in beeld en vorm vanuit vele cursussen en jarenlange ervaring als fotograaf
 • mijn opleiding als natuurcoach en training in Shinrin Yoku (Japans bosbaden)
 • talloze trainingen voor persoonlijke ontwikkeling, op gebied van mindset, meditatie en mindfulness, zelfliefde, loslaten, Wet van Aantrekking, creatieve ontwikkeling en nog meer.

In mijn methode komt een mix van dit alles terug, zodat jij kunt profiteren van de handigste elementen die ik in al die jaren leerde. Ik kijk ernaar uit om daarmee ook jouw natuur vol enthousiasme te helpen stralen!

"Marije kan je helpen om een keuze te maken, waarbij je echt je hart volgt. Eenmaal in gesprek is ze een en al luisterend oor en ziet ze snel de rode draad in dat wat je vertelt, waardoor ze jouw blinde vlek op een prettige manier bloot kan leggen. Dat gaf me steeds zoveel inzicht! 

Ze begeleidt je om op deze manier keuzes te maken waar je 100% achter staat. Marije is heel betrokken en ook gewoon een leuke, vrolijke vrouw om mee te werken! Daardoor is het geen zware bedoeling, maar geeft ze precies de zetjes die je nodig hebt."

Tamara de Jong

"Ook al had ik al het nodige gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, Marijes manier van werken en haar bijzondere benadering door natuur en fotografie te integreren in haar coaching, gaven me weer nieuwe inzichten waarop ik kon bouwen! Zo kwam ik door de sessies met Marije tot een duidelijk beeld, waarom ik bij eerdere pogingen toch elke keer die knop niet omgezet kreeg. In ieder geval nooit voor langere tijd.

Door haar innemende persoonlijkheid en met een heerlijke lach stelde ze mij op mijn gemak en wist ze mee te denken vanuit mijn perspectief. Ze stelde rake en doortastende vragen, die de vinger op de zere plek leggen. Soms wel eens confronterend misschien, maar altijd met het doel voor ogen: wat heb ik nodig om bij die stap naar een doorvoelde keuze te komen..?

Ik kreeg de moed om uit mijn gangbare patroon te stappen en steeds vaker te luisteren naar die innerlijke stem, die zo lang geschreeuwd had, maar die ik eigenlijk consequent negeerde. Ik heb leren durven luisteren naar die stem en te voelen welke ‘boodschap’ daarin ligt, zó waardevol, bedankt Marije!"

Marlous Mölder

Elk succesvol nieuw begin start met liefdevolle aandacht onder de oppervlakte

Praktische zaken

Voor een deel van de opdrachten ga je met je camera de natuur in. Dat kan natuurlijk met een geavanceerde camera maar je kunt ook prima foto’s maken met je telefoon. Je hoeft hiervoor geen ervaren fotograaf te zijn, we gebruiken het fotograferen als (leuke!) tool en niet als doel op zich.

Je houdt onbeperkt toegang tot alle tools die ik je ter beschikking stel, inclusief alle updates die ik daar nog aan ga doen. Zo kun je er ook na die drie maanden nog volop verder mee aan de slag!

Ik bied dit traject overigens niet aan voor iedereen. Een persoonlijke klik is namelijk voor ons allebei belangrijk om het beste uit jou naar boven te krijgen. Bovendien wil ik zeker weten dat je echt met het traject aan de slag zult gaan. En misschien heb je nog wat vragen? Daarom hebben we eerst een vrijblijvend groeigesprek.

 

Ben je enthousiast om je te laten inspireren door de natuur en jouw natuur de ruimte te geven die het verdient? Dan verwelkom ik je heel graag voor een groeigesprek!

  Flow & Grow traject

  € 997,-

  (exclusief BTW)

  Traject met drie maanden lang één-op-één begeleiding, voor een helder beeld van jouw natuur en hoe je flow, plezier en voldoening creëert in jouw leven en bedrijf.

  We starten met een vrijblijvend groeigesprek om af te stemmen of dit traject wel echt bij jou past.