Traject

Flow in je Business

Sensitieve slimmerds vol potentieel

Ben jij zo’n (hoog)bewuste HSP-er die heel graag een bijdrage wil leveren aan een mooiere wereld, maar lukt dat met jouw bedrijf nog steeds niet zoals je dat het liefst zou willen, hoe hard je ook je best doet?

Heb je ondanks al die boeken, trainingen en coaches nog steeds niet de klanten, opdrachten of resultaten waar je ‘s ochtend vol zin voor uit je bed springt? En mis je de voldoening en het gemak die anderen blijkbaar wel ervaren?

Waarschijnlijk voel je dan ook elke keer dat iemand je vraagt hoe het met je bedrijf gaat die ongemakkelijke knoop in je buik omdat jouw bedrijf nog steeds niet lekker stroomt. En pieker je dagelijks over betere keuzes waarbij jouw talenten en dromen niet langer wegkwijnen, maar levert dat frustrerend genoeg vooral een vol hoofd op en nauwelijks helderheid.

Het zit allemaal echt wel in je, in overvloed zelfs. Maar je hebt gewoon nog niet die handige manier gevonden om het er allemaal soepel en succesvol uit te laten komen. Om jouw eigen natuurlijke flow te volgen en te creëren

Creëer natuurlijke flow

Die voldoening en dat stromende bedrijf ga je helaas echt niet ervaren door er nog langer flink over na te denken. Of door jezelf te forceren tot acties die verstandig en logisch klinken, of goed werken voor een ander, maar in de praktijk toch niet zo goed werken voor jou.

Voor een bedrijf waar jij duurzaam succesvol in kunt zijn, is het belangrijk dat jouw bedrijf helemaal past bij wie jij van nature bent. Jouw bedrijf is er namelijk om jou te ondersteunen en tot je recht te laten komen, niet andersom!

Voor optimale keuzes en succesvolle resultaten heb je dus een andere route te nemen, een route die past bij jouw ware natuur.

Wil jij:

 • niet meer langer piekeren, vastlopen en jezelf steeds in de weg zitten?
 • ontspannen en authentiek jezelf kunnen zijn, vol krachtig vertrouwen in jouw ware natuur?
 • slim en praktisch gebruik maken van jouw innerlijke wijsheid en inzicht?
 • geen geploeter en gepush meer, maar dagelijks in flow je eigen natuurlijke ritme volgen?
 • jouw waardevolle talenten eindelijk optimaal tot hun recht laten komen?
 • soepel en vol plezier dat mooie verschil maken én die toffe omzet draaien?

Zorg dan dat je thuis gaat komen bij jezelf en je bedrijf, zodat je dagelijks op een speelse en open manier in contact blijft met jouw eigen essentie, vertrouwen voelt in alle keuzes die je maakt en met gemak jouw mooie grootse dromen manifesteert.

Daar begeleid ik je heel graag bij in het Flow in je Business traject. Met concrete stappen vooruit, aansluitend bij jouw persoonlijke uitdagingen en met snel voelbaar resultaat.

Volg jouw eigen ware natuur

Goed leren luisteren naar jouw innerlijke kompas laat de wereld voor je opengaan. Met alles wat je van nature al in je hebt, kun je veel effectievere keuzes maken en met jouw bedrijf zoveel meer impact maken. Niet via hard doorzetten, maar met lichtheid en plezier.

Ik help je graag om je weer te verbinden met jouw eigen ware natuur, te verhelderen waar je werkelijk naar verlangt en los te laten wat jou nu nog tegen houdt. Met keuzes die dáár bij aansluiten, wordt groeien in de juiste richting leuk en makkelijk!

Je kunt daarbij enorm transformerende inspiratie en inzichten halen uit de natuur om je heen. Want net als de seizoenen in de natuur, volgen wij ook een creatiecyclus met alles wat wij willen creëren:

 • De herfst helpt je loslaten wat niet (meer) bij jou past, zodat jouw energie niet onnodig verloren gaat en er ruimte ontstaat voor nieuwe dromen.
 • De winter helpt je om te dromen en dat eerste vonkje te creëren voor jouw nieuwe plannen.
 • De lente laat jouw nieuwe plannen optimaal ontkiemen en uitgroeien tot een krachtige nieuwe basis.
 • En in de zomer kom je daarmee tot een prachtige bloei en manifesteer je jouw gedroomde vruchten/impact.

Als je deze natuurlijke creatiecyclus koppelt aan de Wet van Aantrekking en aan handige business strategieën die wel echt bij jou passen, dan komen al jouw dromen en potentieel eindelijk vol plezier en flow tot bloei!

Flow in je Business traject

Voel jij dat het moment rijp is om een bedrijf te creëren dat helemaal aansluit bij jouw ware natuur? Om eindelijk jouw volle potentieel te gaan benutten en jouw mooie dromen te gaan manifesteren? Daar helpt mijn Flow in je Business traject je bij.

Dit is voor jou als:

 • Je graag optimale keuzes maakt, maar daarbij steeds weer twijfelt welk gevoel of idee je nou moet volgen.
 • Je een aanpakker bent die niet snel opgeeft, maar daarbij jouw eigen natuurlijke ritme regelmatig negeert of moeite hebt om dingen af te maken.
 • Ondernemen vaak teleurstellend en beklemmend voelt voor jou en onbegrip van anderen daar ook niet echt bij helpt.
 • Je zo graag zou willen ondernemen vanuit moeiteloosheid, ontspanning en vertrouwen, maar bang bent dat dat misschien niet voor jou is weggelegd.
 • Je veel zelf kan oplossen, maar liever kiest voor efficiëntie omdat je niet langer meer jouw tijd, energie, geld en gezondheid wilt verspillen door onnodig zelf te blijven struggelen.
 • Je er echt klaar voor bent om jouw hele potentieel tot z’n recht te laten komen en daar met plezier een prachtig verschil mee te maken.
 • Je het logisch vindt om daarbij jouw eigen verantwoordelijkheid te nemen en eerlijk naar jezelf te kijken, ook (of juist) als dat soms nog spannend of ongemakkelijk voelt.
Flow in je Business traject

€ 2222,-

(exclusief BTW)

Traject met 3 maanden lang
één-op-één begeleiding.

Word een natuurlijke flow creator met een stromend bedrijf dat helemaal past bij jouw ware natuur.

"Marije kan je helpen om een keuze te maken waarbij je echt je hart volgt. Eenmaal in gesprek is ze een en al luisterend oor en ziet ze snel de rode draad in dat wat je vertelt, waardoor ze jouw blinde vlek op een prettige manier bloot kan leggen. Dat gaf me steeds zoveel inzicht! 

Ze begeleidt je om op deze manier keuzes te maken waar je 100% achter staat. Marije is heel betrokken en ook gewoon een leuke, vrolijke vrouw om mee te werken! Daardoor is het geen zware bedoening, maar geeft ze precies de zetjes die je nodig hebt."

Tamara de Jong

Tijd voor jouw ware natuur is geen verloren tijd. Het maakt juist dat je nog veel mooier kunt gaan stralen!

Wat het Flow in je Business traject jou oplevert

In dit traject stap je met mijn persoonlijke 1-op-1 begeleiding van jouw eigen rem af en zorg je voor een bedrijf (en leven) waarin jouw natuurlijke potentieel eindelijk de ruimte krijgt om helemaal tot z’n recht te komen. Daardoor ga je met veel meer voldoening en resultaat uitgroeien, met al het moois dat jij in je hebt.

In dit traject van 3 maanden:

 • kom je thuis bij jezelf en jouw eigen waardevolle natuur,
 • ontdek je waar je werkelijk naar verlangt en welk soort klanten, aanbod en werkwijze daarbij passen voor jou,
 • leer je om heldere, geïnspireerde keuzes te maken die echt kloppen voor je ratio én je gevoel, waardoor je geen tijd, energie en geld meer verspilt,
 • ga je met ruimte, eenvoud en vrijheid ondernemen door de juiste focus en door snel en makkelijk los te laten wat jou nu nog tegenhoudt (ja dat kan echt!),
 • ontwikkel je een liefdevol, krachtig vertrouwen in jezelf en in het leven,
 • leer je om dagelijks in flow te ondernemen door mee te bewegen met jouw natuurlijke creatiecyclus en door de Wet van Aantrekking slim te benutten,
 • zet je met plezier prachtige en effectieve stappen waarmee je jouw dromen manifesteert en eindelijk voldoening ervaart!

We gaan er dus samen voor zorgen dat je vanuit rust, plezier en vertrouwen gaat ondernemen, met keuzes die werkelijk bij jou passen en daarmee een magische impact creëren!

De inhoud van het traject

Gedurende 3 maanden gaan we samen op pad om jouw ware natuur te ontdekken en jouw bedrijf daarmee tot bloei te laten komen.

 • We zorgen voor flow in alle 5 de pijlers die samen jouw natuurlijke creatiecyclus vormen: Zon, Herfst, Winter, Lente en Zomer.
 • We hebben 12 sessies waarin we wekelijks samen dieper ingaan op de verschillende pijlers via jouw persoonlijke situatie en vragen. Ik begeleid je daarbij in het duurzaam loslaten van jouw oude belemmeringen en help je de shift te maken naar nieuwe keuzes en mogelijkheden. De sessies zijn online, maar kunnen in overleg ook deels buiten in de natuur zijn. 
 • Je ontvangt waar nodig korte video’s, audio’s, opdrachten en handige tools in een online omgeving om jouw proces verder te ondersteunen. Dit is heel specifiek gericht op waar jij behoefte aan hebt, dat voorkomt tijdverslindende generieke bezigheidstherapie.
 • De online omgeving blijft minstens 2 jaar lang voor je beschikbaar, zodat je alles ook na die 3 maanden nog kunt gebruiken om soepel verder te blijven groeien.
 • Tussen de sessies door kun je gedurende deze 3 maanden via mail al je vragen aan mij stellen en ontvang je steeds een persoonlijk antwoord. Zo houden we het lijntje kort en kan jij optimaal vooruit komen.

Je krijgt hiermee een prachtige boost, met alle tips, tools en inzichten om optimale stappen te blijven zetten en daar de meest prachtige resultaten mee te boeken. 

Belangrijk: dit traject vraagt om jouw volle commitment en de bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken zodat je écht kunt groeien. Ik bied je alle benodigdheden aan, maar voor optimaal resultaat zul je echt zelf in actie moeten komen. Neem jij daar jouw eigen verantwoordelijkheid voor?

Even kennismaken?

Misschien vraag je je af wie ik eigenlijk ben. Ik ben Marije, een 'eigenwijze, liefdevolle, nuchtere, creatieve slimmerd' volgens velen. Toch liep ik jarenlang vast op gebied van werk en energie. Mijn leven voelde zwaar en ik miste voldoening. Dat moest beter kunnen!

Dus ontwikkelde ik zelf een heel praktische en leuke aanpak voor leven en ondernemen vanuit flow, met hulp van mijn passies voor natuur, beeld, psychologie en manifesteren.

Met deze Natuurlijke Flow Methode help ik ondernemende, leergierige HSP-ers om met hun volle potentieel te gaan stralen en succesvol hun mooie verschil te maken. Gewoon door hun authentieke zelf te zijn en keuzes te maken die wél bij hun essentie passen. 

Ik geloof namelijk met heel mijn hart dat iedereen, dus ook jij, vanuit z'n unieke eigen natuur heel veel waarde te bieden heeft. Waarde die de wereld zoveel mooier kan maken. Vaak blijft dat alleen verborgen onder allerlei overtuigingen, patronen, verwachtingen en angsten.

Maar je mag altijd kiezen voor een route die beter past bij jouw ware zelf. Voor jezelf niet meer klein houden of steeds moet pushen of aanpassen. Daar heb ik zelf uiteindelijk ook heel bewust voor gekozen en daardoor ben ik mijn tijd en energie zoveel zinvoller en prettiger gaan gebruiken!

Door liefdevol en handig ruimte te maken voor jouw natuurlijke potentieel en dat vervolgens slim te benutten, manifesteer je namelijk wél makkelijk en vol plezier die mooie dromen waar je zo naar verlangt. Heerlijk toch? Ik leer je heel graag hoe je dat doet.

Door mijn leergierigheid en behoefte aan afwisseling heb ik nogal een gevarieerde achtergrond. Misschien heb jij dat ook? In mijn bedrijf komt veel daarvan heel mooi samen:

 • wetenschappelijke kennis en procesgericht denken uit mijn studie biologie en als AIO
 • 15 jaar ervaring met veranderprocessen en intrinsiek motiveren als e-learningspecialist (voor o.a. NS, ABN-AMRO, Achmea, KLM, Ministerie van LNV, Rabobank)
 • communiceren met ons onderbewustzijn via beeld en vorm vanuit vele cursussen en jarenlange ervaring als freelance fotograaf
 • verbinden met en inzichten uit de natuur via mijn opleiding als natuurcoach en training in Shinrin Yoku (Japans bosbaden)
 • talloze trainingen voor persoonlijke ontwikkeling, op gebied van mindset, lichaamsgerichte coaching, meditatie en mindfulness, zelfliefde, diverse loslaatmethodes, interne familiesystemen (IFS), manifesteren, creatieve ontwikkeling en nog veel meer
 • persoonlijke ondernemerservaring en de vele trajecten bij businesscoaches (o.a. Soulworx en Tineke Zwart) over duurzaam online ondernemen.

In mijn Natuurlijke Flow Methode komt een optimale mix van dit alles terug, zodat jij kunt profiteren van de handigste elementen, tips en tools die ik in al die jaren leerde. Ik kijk ernaar uit om jou  daarmee vol enthousiasme en succes te helpen stromen en stralen!

"Ook al had ik al het nodige gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, Marijes manier van werken en haar bijzondere benadering door natuur en beeld te integreren in haar aanpak, gaven me weer nieuwe inzichten waarop ik kon bouwen! Zo kwam ik door de sessies met Marije tot een duidelijk beeld waarom ik bij eerdere pogingen toch elke keer die knop niet omgezet kreeg. In ieder geval nooit voor langere tijd.

Door haar innemende persoonlijkheid en met een heerlijke lach stelde ze mij op mijn gemak en wist ze mee te denken vanuit mijn perspectief. Ze stelde rake en doortastende vragen, die de vinger op de zere plek leggen. Soms wel eens confronterend misschien, maar altijd met het doel voor ogen: wat heb ik nodig om bij die doorvoelde keuze te komen..?

Ik kreeg de moed om uit mijn gangbare patroon te stappen en steeds vaker te luisteren naar die innerlijke stem, die zo lang geschreeuwd had, maar die ik eigenlijk consequent negeerde. Ik heb leren durven luisteren naar die stem en te voelen welke ‘boodschap’ daarin ligt. Zó waardevol, bedankt Marije!"

Marlous Mölder

Elk succesvol nieuw begin start met liefdevolle aandacht onder de oppervlakte

Praktische zaken

 • Gedurende 3 maanden sta ik voor je klaar om je te leren wat je nodig hebt, met je mee te denken en al je vragen te beantwoorden. Jij neemt zelf de verantwoordelijkheid voor je inzet en om mijn hulp in te schakelen waar nodig.
 • De sessies vinden standaard online plaats, maar kunnen in overleg ook in de natuur of op een andere locatie plaatsvinden.
 • Je houdt twee jaar lang toegang tot alle video’s, audio’s en tools die ik je ter beschikking stel, inclusief alle updates die ik daar nog aan ga doen. Zo kun je er ook na die 3 maanden nog volop verder mee aan de slag en blijf je meeprofiteren van mijn nieuwste inzichten!
 • Dit traject is niet voor iedereen, een goede match is voor ons allebei belangrijk om het beste uit jou naar boven te krijgen. In een vrijblijvend flowgesprek kunnen we samen verkennen wat jij nodig hebt en of wij goed bij elkaar aansluiten.

Ben je enthousiast over keuzes maken die écht bij jou passen en er helemaal klaar voor om jouw ware natuur de ruimte te geven die het verdient? Om flow in jouw bedrijf te creëren en vol plezier en vertrouwen je droombedrijf (en leven!) te manifesteren? Dan verwelkom ik je heel graag in dit traject!

Flow in je Business traject

€ 2222,-

(exclusief BTW)

Traject met 3 maanden lang
één-op-één begeleiding.

Word een natuurlijke flow creator met een stromend bedrijf dat helemaal past bij jouw ware natuur.

Je kunt ook eerst bespreken of dit bij jou past, via een gratis flowgesprek.